Hello world!
February 25, 2019

Od 160 ponuđenih naziva, Ćejferi su za naj ime odabrali „Ćejferska kafa“ sa 30.6 % glasova! Ostala imena za koja se moglo glasati su: Ćejfee time; Ćejferska; BlackĆejf; Chejfee; Ćejf ON; Ćejf u 1; Ćejfuša.

Sljedeća faza Ćejferskog projekta je kreiranje dizajna Ćejferske kafe, te našim Ćejferima dajemo priliku da budu kreativni i izraziti svoju maštu sa prijedlozima dizajna kafe. Prepustite mašti za volju, kreirajte dizajn proizvoda po vašoj mjeri, ne želimo da vas dimenzije ograničavaju te bi dizajn ambalaže Ćejferske kafe treba biti u skladu sa načinom života Ćejfera i obavezno sadržati logotip i slogan za Ćejfersku kafu.

Prijedlog dizajna Ćejferske kafe uploadujte na nasoj web stranici gdje ćete napisati svoje osnovne podatke, i file koji uploadujete ne bi trebao da bude veći od 4 MB.

Nakon što se konkurs završi našim Ćejferima ćemo dati mogućnost da glasaju za najbolji prijedlog Ćejferske kafe, te će Ćejferu koji uradi najkreativniji dizajn Vispak uručiti poklon od 1.000,00 BAM.

Vaš prijedlog dizajna možete poslati do 20.08.2019 godine

Ukoliko ste jedan od pokretača pozitivnih promjena u zajednici, pridružite nam se da zajedno napravimo proizvod po mjeri ćejfera.